Audiomaa kustantaa Jere Karalahden elämäkerran Ruotsissa

Jaa

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Jere Karalahden elämäkerta julkaistaan Ruotsissa 21. joulukuuta nimellä

Jere Karalahti – hockey, drugs and rock ´n´roll. Suomessa 2017 ilmestynyt kirja löytyy ruotsiksi kaikista merkittävistä äänikirjapalveluista. Ruotsinkielinen versio on kuunneltavissa myös suomalaisissa palveluissa.

Kirjan lukijana toimii lahden toisella puolen monissa elokuvarooleissa ja kuunnelmissa esiintynyt Jarmo Mäkinen, jolla on myös yhteistä historiaa Karalahden kanssa.

  • Kohtasimme useamman kerran Helsingin yöelämässä Jeren hulluimpina vuosina. Taisimmepa eräänkin kerran olla Kaivohuoneen tiskin takana ilman paitaa tekemässä valkovenäläisiä. Näin ollen voin vahvistaa kirjassakin olevan tarinan todeksi, Jarmo Mäkinen kertoo.

Aki Linnanahteen esikoiskirja oli ilmestymisvuonnaan Suomen myydyin tietokirja 33 200 myydyllä kappaleella. Poikkeuksellisen suosion saavuttanutta teosta on myyty kaikissa formaateissa yli 100 000 kappaletta.

  • Saan edelleen päivittäin palautteita kirjasta. Mieletöntä, että se on auttanut niin monia heidän omissa ongelmissaan. Ruotsalaiset toimittajat ja siellä asuvat pelikaverit ovat kyselleet kolme vuotta, milloin tarinani on saatavilla ruotsiksi. On korkea aika laittaa myös Ruotsi sekaisin, Jere Karalahti hehkuttaa.

Karalahden elämäkerta on kesällä 2020 perustetun kustannusyhtiö Audiomaan päänavaus kansainvälisille markkinoille. Vielä ennen joulua julkaistaan NHL-selostajana tunnetuksi tulleen Antti Mäkisen tekemä teos Finnish NHL-stars with Antti Mäkinen. Siinä Suomen kirkkaimmat NHL-tähdet Aleksander Barkovin,

Patrik Laineen ja Mikko Rantasen johdolla kertovat englanniksi oman tarinansa. Kirja ilmestyy suomalaisten palveluiden lisäksi myös Pohjois-Amerikassa.

  • Uskomme, että tämä on oikea reitti viedä suomalaista kirjallisuutta maailmalle. Audiokuuntelu kasvaa kovaa vauhtia ympäri maailman. Lisääntyneeseen tarjontaan löytyy myös Suomesta tarinoita, jotka kiinnostavat ja koskettavat yleisöjä globaalisti, kertoo Audiomaan toimitusjohtaja Lippo Luukkonen.

Äänikirjat

Johtava

Petteri Sihvonen

En voi suositella

Henriikka Rönkkönen & Sisko Savonlahti

Harjunpää ja pyromaani

Matti Yrjänä Joensuu

Väkivallan virkamies

Matti Yrjänä Joensuu

Olympiasankari ja ihminen

Toni Nieminen

Harjunpää ja kiusantekijät

Matti Yrjänä Joensuu

Harjunpää ja poliisin poika

Matti Yrjänä Joensuu

Harjunpää ja ahdistelija

Matti Yrjänä Joensuu

Public Court

Aku Hirviniemi & Jan-Olof Nyholm

Vaginadialogi

Henriikka Rönkkönen & Harri Moisio

Armoa arkeen

Nanna Karalahti

Finnish NHL stars with Antti Mäkinen

Audiomaa

Jere Karalahti - Hockey, drugs & rock'n roll

Audiomaa

Pääskysaari ja Suomen parhaat

Jenni Pääskysaari

Uusi Urheilukirja

Tuomas Kyrö

Joalin - Mun polku unelmiin

Johanna Loukamaa

Metsäsuhteita

Suomen Metsäyhdistys

Kunkku

Tuomas Kyrö

Uhkapeliä elämällä

Jenna Mäkelä & Harri Moisio

Eräitä sananselityksiä

Kreetta Onkeli

Edellinen
Seuraava

Lisää uutisia