Audiomaa julkaisee Joalin Loukamaan uskomattoman tarinan äänikirjana

Jaa

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Audiomaa julkaisee Joalin Loukamaan poikkeuksellisen tarinan.  

JOALIN – Mun polku unelmiin -äänikirja julkaistaan suomeksi 15.6. Englannin, espanjan ja portugalin käännökset ilmestyvät syksyn 2021 aikana.

Joalinin äidin, Johanna Loukamaan kirjoittama JOALIN – Mun polku unelmiin ilmestyy kesäkuun 15. päivä kaikkiin suomalaisiin äänikirjapalveluihin Joalinin itsensä lukemana.

Joalin kertoo ensimmäistä kertaa, miten kahdestaan äidin kanssa niukkaa elämää eläneen turkulaistytön polku johti viihdemaailman huipulle Now United -yhtyeessä. Valovoimainen Joalin puhuu avoimesti ja pelottomasti myös koulukiusattuna olemisesta, uupumisesta ja uudesta noususta sekä Meksikossa tapahtuneesta hurjasta kiristysepisodista, joka muutti koko perheen elämän.

  • Kirja on ollut ajatuksissani jo pitkään. Ihanaa saada jakaa mun tarina kaikille faneille ja minuun vaikkapa Selviytyjien kautta tutustuneille. Mulle on todella tärkeää, että nimenomaan äiti, joka on aina haaveillut kirjan tekemisestä, kirjoitti tämän, avaa Joalin Loukamaa tunnelmiaan. 

19-vuotias Joalin Loukamaa on seuratuin suomalainen sosiaalisessa mediassa. Pelkästään Instagramissa hänellä on seuraajia 3,5 miljoonaa, joka on 1,2 miljoonaa enemmän kuin Kimi Räikkösellä. Yhteensä Joalinin kaikkien sosiaalisen median kanavien seuraajamäärä on peräti 7 miljoonaa.

Audiomaa julkaisee teoksen englannin ja espanjankielisinä vielä kuluvan vuoden aikana. Lisäksi teoksen kustannusoikeuksista Brasiliaan neuvotellaan parhaillaan.

  • Haluamme lyhentää Suomessa kirjoitetun sisällön matkaa kansainvälisille kuuntelijoille ja lukijoille. JOALIN – Mun polku unelmiin toteuttaa yhtiömme visiota julkaista suomalaista kirjallisuutta ympäri maailman. Kirja on ehdottomasti yksi vuoden kiinnostavimmista uutuuksista, hehkuttaa Audiomaan toimitusjohtaja Lippo Luukkonen.

Kirjan kirjoittaja Johanna Loukamaa on ammatiltaan toimittaja. JOALIN – Mun polku unelmiin on hänen esikoiskirjansa. Tanssikouluyrittäjänkin Meksikossa toiminut Loukamaa toimii tätä nykyä Joalinin managerina. Hän on myös herättelemässä henkiin breikki -kulttuuria Turussa, yhdessä tanssinopettajana toimivan miehensä kanssa.

Lisätietoja:

Lippo Luukkonen

Toimitusjohtaja, Audiomaa Oy

040 772 0864

lippo@audiomaa.com

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet

antti@audiomaa.com

Audiomaa on Aki Linnanahteen, Tuomas Kyrön ja Lippo Luukkosen vuonna 2020 perustama erityisesti audiokirjallisuuteen keskittynyt kustannusyhtiö.

Liitteet: Kirjan kansi, Joalin Loukamaan ja Johanna Loukamaan yhteiskuva, Johanna Loukamaan kuva

Äänikirjat

Johtava

Petteri Sihvonen

En voi suositella

Henriikka Rönkkönen & Sisko Savonlahti

Harjunpää ja pyromaani

Matti Yrjänä Joensuu

Väkivallan virkamies

Matti Yrjänä Joensuu

Olympiasankari ja ihminen

Toni Nieminen

Harjunpää ja kiusantekijät

Matti Yrjänä Joensuu

Harjunpää ja poliisin poika

Matti Yrjänä Joensuu

Harjunpää ja ahdistelija

Matti Yrjänä Joensuu

Public Court

Aku Hirviniemi & Jan-Olof Nyholm

Vaginadialogi

Henriikka Rönkkönen & Harri Moisio

Armoa arkeen

Nanna Karalahti

Finnish NHL stars with Antti Mäkinen

Audiomaa

Jere Karalahti - Hockey, drugs & rock'n roll

Audiomaa

Pääskysaari ja Suomen parhaat

Jenni Pääskysaari

Uusi Urheilukirja

Tuomas Kyrö

Joalin - Mun polku unelmiin

Johanna Loukamaa

Metsäsuhteita

Suomen Metsäyhdistys

Kunkku

Tuomas Kyrö

Uhkapeliä elämällä

Jenna Mäkelä & Harri Moisio

Eräitä sananselityksiä

Kreetta Onkeli

Edellinen
Seuraava

Lisää uutisia